Terenuri multisport moderne pentru slătineni, la Baza Sportivă Crișan II

574
Imagine cu rol ilustrativ

Primăria Slatina investește 8,27 milioane de lei pentru amenajarea la standarde europene a Bazei Sportive Crișan II cu terenuri multisport cu nocturnă. Slătinenii vor putea practica baschet, handbal, fotbal, tenis, volei, dar și șah ori table.

Cu scopul relansării activităților de educație fizică și sport pentru toate categoriile de populație, Primăria Slatina investește în proiectul „Amenajare și Sistematizare Bază Sportivă Crișan II”. La finele acestei luni, consilierii locali vor avea pe ordinea de zi aprobarea  documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, inclusiv indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul sportive de pe strada Libertății, nr.3A. Finanțarea va fi asigurată de la bugetul local și se va ridica la suma de 8.279.163,708 lei.

În 12 luni de zile, se vor realiza:  două terenuri multisport dotate cu sisteme baschet-handbal-fotbal și stâlpi multifuncționali mobili pentru tenis și volei cu fileu inclus, mese pentru joc (table, șah, etc): nocturne și iluminat arhitectural; platformă carosabilă pe care se vor amenaja locuri de parcare și o structură metalică necesară pentru amplasarea unui sistem de panouri fotovoltaice; alei pietonale pavate; spatii verzi și jardiniere; împrejmuire.