Accident cu trei victime între Brebeni și Coteana

835

În această dimineață, în jurul orei 07:45, pe Drumul Județean 546, între localitățile Brebeni și Coteana, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea a trei persoane. De vină a fost una dintre șoferițe care s-a angajat în depășire apoi a frânat brusc în fața mașinii din față la revenirea pe bandă.

Un autoturism condus de o femeie în vârstă de 53 de ani, din comuna Izvoarele, județul Olt, a intrat în  coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 49 de ani, din comuna Stoicănești, care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

,,În urma evenimentului rutier, femeia de 49 de ani și doi pasageri din autoturismul condus de aceasta au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.,, declară Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.