Liviu Voiculescu îl acuză pe Știrbu de atitudine duplicitară și încălcarea statutului partidului

430

Senatorul Liviu Voiculescu a decis să iasă public și să-i ceară actualului președinte al PNL Olt să explice colegilor cu a ajuns să se roage de Chesnoiu și Doldurea, oameni pe care-i critică atât el cât și mâna sa dreaptă-Demențo, să treacă la PNL. El a ales să facă acest lucru printr-o postare publică pe pagina sa de socializare după ce Gigel Știrbu nu l-a convocat la Colegiul Director Județean al PNL Olt, for statutar al cărui membru este de drept.

Președintele PNL Olt împarte funcții în stânga și în dreapta că doar, doar reușește să aducă aproape de el și Demență ceva oameni. Nu s-a limitat doar să promită funcții oamenilor de lângă el sau celor care nu au mai făcut politică ci și celor pe care-i face cum îi vie la gură. Deși țipă din toți rărunchii cât de nenorociți sunt PSD-iștii, cât de penal este Chesnoiu, el a fost cel care l-a curtat (la pachet cu edilul Caracalului Ion Doldurea) pentru a veni la PNL. La PSD, în mintea lui Știrbu, cei doi aleși sunt niște … politicieni răi, dar dacă ar fi trecut la PNL ar fi fost de… top ( adevărul este că sunt chiar niște oameni și niște politicieni de top…urmăriți-le activitatea și vă veți convinge. Din păcate nu sunt locuitor al Caracalului pentru a-i vota pe Doldurea, dar voi putea pune ștampila pe Chesnoiu).
Demersul lui Știrbu de a-i oferi lui Chesnoiu ,,pielea ursului din pădure”(PNL Olt nu are eligibil niciun loc la Senat) și lui Doldurea ceea ce are deja în buzunar, deci -NIMIC, demonstrează disperarea care i-a cuprins. Omul își dorea voturile oamenilor din Caracal pentru că mizeriile lui demență nu par să le aducă atâtea voturi pe cât sperau.
Cel mai grav pentru PNL Olt, pentru cei care încă mai cred în această organizație, este faptul că nu a dat doi bani pe statut și pe colegi, că a luat organizația pe persoană fizică și negociază cu cine și cum îi vine.
Fostul președinte al Organizației județene, senatorul Liviu Voiculescu a luat atitudine față de modul în care Știrbu a ales să conducă PNL Olt și îi cere să-și explice  demersul colegilor.
,,Cât timp am fost președintele PNL nu am purtat negocieri cu vreun deputat sau senator de la o altă formațiune politică privind oferirea locului I pe lista pentru Senat a partidului nostru.
Având în vedere apariția în spațiul public a comunicatului PSD Caracal, care din punctul meu de vedere afectează imaginea și credibilitatea filialei noastre, îi solicit dlui. Gigel Știrbu, actualul președinte al PNL Olt, să clarifice de urgență această situație.
În cazul în care aceste întâlniri au avut loc, îi solicit să comunice dacă a avut mandatul Biroului Județean sau al Colegiului Director Județean din cadrul PNL Olt, întrucât potrivit statutului si regulamentului de organizare, doar aceste organisme pot stabili candidaturile pentru Parlamentul României.
Purtarea oricăror discuții în lipsa acestui mandat este de natură a crea o stare de neîncredere în rândul nostru, al liberalilor olteni prin contradicția între declarațiile publice ale președintelui filialei Gigel Știrbu și anumite acțiuni ale dumnealui.
În ședința Colegiului Director Județean de astăzi, orele 17.00, ședință despre care nu am fost anunțat/invitat, deși sunt membru de drept și la care prin urmare nu voi participa, dl președinte Gigel Știrbu are ocazia să le explice colegilor această situație.” a transmis, prin intermediul paginii sale de socializare, senatorul Liviu Voiculescu.
Fără comentarii!