PSD și-a stabilit candidatul la Primăria Valea Mare

329

Social-democrații olteni sunt în plin proces de stabilire a candidaților la alegerile locale din vară pentru funcțiile de primari. Astăzi a fost anunțat candidatul pentru Primăria Valea Mare.

Gabriel Dragnea este candidatul PSD Olt pentru Primăria Valea Mare. Anunțul a fost făcut astăzi de către organizația social-democrată locală și confirmat de către deputatul Marius Iancu.
,,Gabriel Dragnea a primit astăzi girul PSD Olt pentru a fi candidatul nostru la primăria Valea Mare, prin consultarea organizaţiei locale, la care au participat consilierii locali Ilie Ilie, Vişan Ilie, Preda Emil, Dragomir Ilie, Găină Vasile, Sandu Constantin, Maican Marian, preşedintele TSD Valea Mare, şi Ion Daniel Marian. Acesta va face echipă cu actualul viceprimar Militaru Vergică, iar Uniţi pentru Valea Mare vom reuşi să continuăm parcursul modernizării comunităţii locale. Cu dedicarea şi competenţele noastre, sprijinul dumneavoastră şi susţinerea necondiţionată din partea echipei politice şi administrative a PSD Olt, proiectele de dezvoltare vor deveni realitate.,, a anunțat Organizația PSD Valea Mare.
Comuna Valea Mare a rămas fără edil în octombrie anul trecut, când primarul social-democrat Daniel Iancu, aflat la cel de-al doilea mandat, a decedat la vârsta de 45 de ani, răpus de boală.