PSD Caracal a înghițit Pro România Caracal. Octavian Stănescu a readus 600 de membri în echipa social-democrată

218

Organizația municipală PSD Caracal s-a întărit cu peste 600 de membri, după ce întreaga Organizație Pro România Caracal a decis să treacă alături de echipa Doldurea- Chesnoiu. Anunțul a fost făcut astăzi de organizația social-democrată din cel de-al doilea municipiu al Oltului.

Ion Doldurea și-a anunțat candidatura la Primăria Caracal pentru un nou mandat de edil | Realitatea Oltului

Primarul municipiului Caracal Ion Doldurea va candida pentru un nou mandat, având alături și echipa Pro-România. Anunțul a fost făcut astăzi de către deputatul de Olt Adrian Chesnoiu, vicepreședinte al organizației caracalene, alături de care s-a aflat edilul Ion Doldurea și o parte din echipa nou- venită condusă până acum de președintele Octavian Stănescu, consilier local.

PSD Caracal a primit astfel 58 de membri ai Biroului Politic Local Caracal al Pro România (președinte, vicepreşedinţi, secretari și președinți de organizații locale) și 550 de membri ai partidului.

„Astăzi (vineri, 9 februarie n.r.), la PSD Caracal, am avut un birou politic al Organizației Municipale PSD Caracal și am luat decizia să aprobăm primirea și revenirea acasă a Organizației Pro România, condusă de Octavian Stănescu..ș Au avut, din punctul nostru de vedere, cea mai puternică organizație Pro România din județul Olt, și asta s-a văzut la rezultatele din anul 2020, unde au obținut aproape 17% din sufragiile caracalenilor, așa că pentru noi întărirea echipei cu organizația Pro România Caracal nu poate fi decât un motiv de bucurie”, a declarat Adrian Chesnoiu.

„Promitem pe viitor să structurăm o echipă foarte puternică și rezultatele care vor veni vor fi unele foarte bune. Organizația Pro România Caracal, de fapt cea mai puternică organizație Pro România la nivel de municipii din județul Olt, care a obținut cele mai bune rezultate la alegerile locale, iată că astăzi se întoarce acasă în sânul PSD. Și sperăm pe viitor să colaborăm, să fim o echipă extraordinară, să ne înțelegem și să aducem cele mai bune rezultate”, a transmis Octavian Stănescu.