Ion Doldurea și-a anunțat candidatura la Primăria Caracal pentru un nou mandat de edil

217

Social-democratul Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, și-a anunțat astăzi candidatura pentru un nou mandat. Echipa PSD Caracal, condusă de vicepreședintele Adrian Chesnoiu, deputat de Olt, l-au asigurat de întreaga susținere.

PSD Caracal a înghițit Pro România Caracal. Octavian Stănescu a readus 600 de membri în echipa social-democrată | Realitatea Oltului

Cu o diferență de 20 de procente față de contracandidatul liberal, omul de afaceri Ion Doldurea a fost ales pentru mandatul actual primar al municipiului Caracal. Iar astăzi și-a anunțat intenția de a continua proiectele de transformare a municipiului și în următorii ani. Prezent la conferința de presă a Organizației PSD Caracal în cadrul căreia vicepreședintele Adrian Chesnoiu, deputat de Olt, a anunțat trecerea în tabăra social-democrată a 600 de membri ai Organizației Pro România Caracal, condusă de Octavian Stănescu, Doldurea a confirmat că va candida pentru un nou mandat de edil.

„…Vă spun cu certitudine că voi candida! Nu mi-a fost ușor să iau decizia, nici când am candidat prima dată și nici acum, dar sunt foarte hotărât să candidez, pentru că proiectele pe care noi le avem în Caracal în momentul acesta sunt 107 milioane euro lucrări pe bani europeni sau naționali, sunt contractele semnate și multe dintre ele sunt deja licitate și vor începe chiar acum, la 1 martie, aprilie, mai, vom începe lucrările și vom propune proiectele pentru Agenția de Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia de cel puțin 70 milioane euro. Adică dacă ne iese asta, vă dați seama că vom putea spune că ne-am făcut datoria față de cetățeni. Programul pe care l-am scris împreună cu echipa în 2020 îl urmărim cu foarte mare atenție. Sunt foarte multe lucruri care au fost cu mult, cu mult depășite. Deci, candidez”, a declarat primarul Doldurea.