Revelion în aer liber la Slatina, cu Ștefan Bănică Jr., spectacole cu artificii și lumini

2814

Slătinenii și nu numai sunt invitați să petreacă la trecerea dintre ani împreună în Parcul Tineretului. Primăria Slatina va organiza Revelionul 2024 în aer liber, atmosfera fiind întreținută cu muzică bună. Printre cei invitați să urce pe scenă și să le ureze astfel un an mai bun cetățenilor capitalei de județ se numără și artistul Ștefan Bănică Jr.

Primăria Slatina vrea ca și anul acesta noaptea de Revelion să fie una specială pentru locuitorii municipiului. Cei care nu doresc să petreacă la trecerea dintre ani singuri ori doresc o alternativă mai distractivă pot intra în Anul Nou împreună cu alte mii de persoane. Administrația slătineană a pregătit un program special de Revelion, invitat special fiind Ștefan Bănică Jr. Artistul a dezvăluit prezența sa la Slatina pe pagina de socializare. ,,…de Revelion toată lumea dansează, toată lumea se distrează cu noi în concert la SLATINA (aer liber, Parcul Tineretului),, a anunțat Bănică.

Programul din noaptea de Anul Nou va începe la ora 21:30 cu un program artistic oferit de un DJ, iar trupa MashUp Band va începe spectacolul la ora 22:15. Momentul trecerii dintre ani va fi sărbătorit pe muzica lui Bănică Jr. Acesta va începe recitalul la ora 23.15 pentru a-l încheia la miezul nopții când primăria a pregătit un grandios foc de artificii, precum și mai multe tunuri de confetti.