Două cartiere din Balș NU vor avea apă 24 de ore, de mâine dimineață

118

Cetățenii care locuiesc în două cartiere ale orașului Balș sunt anunțați de către Compania de Apă Olt să își asigure rezerva de apă pentru consum și uz casnic. De mâine dimineață și până vineri dimineață, NU vac urge apă de la rețeaua publică de alimentare.

Alimentarea cu apă va fi oprită în cartierele bălșene Româna și Corbeni, mâine. Se execută lucrări de igienizare a bazinului de apă de pe strada Cireșului.

,,Compania de Apă Olt Secundar Balș execută lucrări programate de igienizare a bazinului de apă de pe strada Cireșului, mâine 24.11.2023. Din acest motiv, serviciul de alimentare cu apă va fi întrerupt în cartierele Româna și Corbeni, în intervalul 23.11.2023, ora 08.00 – 24.11.2023 ora 08.00. Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Compania de Apă Olt execută aceste lucrări pentru îmbunătățirea calității apei, cu respectarea normelor de igienă și sănătate publică, impuse de legislația în vigoare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!,, anunță CAO.