Oltenii, cursați GRATUIT luna viitoare ca ospătari și IT-iști

160

Două programe de formare profesională vor începe în luna decembrie, la nivel judeţean, fiind destinate oltenilor înregistrați ca fiind în căutarea unui loc de muncă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza luna viitoare două programe de formare profesională pentru 28 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Principalele meserii\ocupatii pentru care se vor organiza cursuri gratuite pentru șomeri sunt: competențe digitale de utilizare a tehnologiei informatiei ca instrument de invatare si cunoastere și ospătar(chelner).

,,Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor. Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.28, tel.0249/413099.ˮ, anunță AJOFM Olt.