O firmă italiană recrutează 15 asistenți medicali români pentru o clinică de reabilitare terapeutică pentru copii

2834

Angajatori din mai multe țări din Spațiul Economic European oferă în această perioadă românilor care doresc să muncească peste hotare 248 de joburi în diverse domenii. Una dintre oferte vizează recrutarea de asistenți medicali pentru o clinică din Italia.

O firmă italiană din regiunea Massa Carrara/ Toscana recrutează 15 asistenți medicali români. Oferta este făcută prin intermediul Serviciului Eures. Societatea caută asistenți medicali pentru o unitate de reabilitare terapeutică pentru pacienți minori.

Candidații trebuie să dețină diploma de asistent medical, de preferat experiență în domeniu, permis conducere categoria B, să cunoască limba italiană nivel A1. Se oferă un salariu de 1500 euro, cazare și alte beneficii sociale. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, termenul limită pentru aplicare fiind data de 31 decembrie.

Oltenii interesați pot trimite CV la societatea angajatoare, info@cooplevante.it și hr@cooplevante.it. De asemenea, pot apela la serviciile consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Alte oferte de muncă de la agenți economici străini pot fi consulate AICI!