FOTO/ Mâine se deschide Târgul de Crăciun Craiova. Cum va arăta unul dintre cele mai frumoase târguri de Sărbători din Europa

127

Unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, de trei ori premiat la nivel european, Târgul de Crăciun din Craiova îşi deschide porţile mâine, 17 noiembrie, la ora 18.30. Crăiasa Zăpezii dă startul magiei de sărbători din Cetatea Băniei.

Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, zilnic, între orele 12.00 – 22.00, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul, acolo unde vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare roată panoramică din România sau îşi pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artişti plastici, pot admira decorațiuni uimitoare, un brad uriaș, carusel, concerte, ateliere creative, patinoar, personaje de poveste, căsuțe spectaculoase .

Cea mai mare roată care poate fi văzută anul acesta în România a fost deja montată la Craiova, are 40 de metri înălțime, 200 de mii de leduri, o capacitate de 140 de persoane și vine direct din Olanda.

70 de comercianți din toată țara vor fi prezenți cu: mâncare tradițională,  brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoși, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce, decorațiuni și cadouri lucrate hand-made, globuri, coronițe etc.