O slătineancă, nominalizată la Food Content Creators Awards 2023 cu blogul culinar

1993

A absolvit Jurnalismul, iar în urmă cu zece ani a decis să facă pasul și spre marea sa pasiune: gătitul, obținând diploma de cofetar. S-a specializat în acest domeniu și împarte cu publicul rețete delicioase de dulciuri și mâncăruri diverse, pe blogul ˮCiocolată și Vanilieˮ. Slătineanca Alina Muntele a ajuns acum să fie nominalizată la Food Content Creators Awards, competiție ce oferă recunoaștere celor mai activi și apreciați creatori de conținut culinar.

Jurnalist, blogger și cofetar, slătineanca Alin Muntele se numără printre creatorii digitali care au îmbogățit mediul online culinar. Pagina sa ˮCiocolată și Vanilieˮ a devenit urmărită de numeroși pofticioși în căutare de rețete delicioase de dulciuri. Aplaudând eforturile în a oferi cel mai inspirat și mai delicios conținut, competiția de social media Food Content Creators Awards 2023 a nominalizat-o la categoria Best Food Blogger.

 

,,Sunt aici să împart cu voi mici bucăți de fericire. Pe care le voi înveli în creme, glazuri sau ninsori de zahăr pudră. Speranța mea e că Ciocolată și Vanilie va deveni colțul vostru de lume în care să vă găsiți mereu inspirația pentru momentele în care sunteți în căutarea unor bucurii autenticeˮ,  își întâmpină slătineanca pe blog urmăritorii, iar rețetele sale se bucură de succes și recenzii bune.

Alina poate fi votată  până pe 26 noiembrie, Gala de premiere Food Content Creators Awards 2023 urmând a avea loc pe 6 decembrie, la București.

,,Fix acum 10 ani îmi dădeam examenul de cofetar, cu multe emoții, cu un tort cu mousse și un croque en bouche. De atunci am început să scriu pe Ciocolată și Vanilie despre experiențele mele, mai întâi în bucătăria de acasă, apoi în laborator, apoi la masterclass-uri. Ciocolată și Vanilie nu doar că m-a ajutat să învăț mai mult, dar mi-a adus în viață mulți oameni frumoși și o comunitate care îmi e dragă.  La 10 ani distanță de la diploma de cofetar am primit azi vestea că sunt nominalizată la categoria Best Food Blogger în cadrul Food Content Creators Conference. Ciocolată și Vanilie nu e doar blogul meu, e și comunitatea de aici, cu toți cei care mă susțineți, citiți și încercați rețetele mele, lucruri pentru care vă mulțumesc. Dacă ai găsit inspirație măcar o dată pe blogul meu, m-aș bucura să mă susții și printr-un vot în linkul de mai jos:

https://foodcontentcreatorsawards.ro/best-food-blogger/#upˮ, este îndemnul lansat de către Alina Muntele pentru cei care doresc să o susțină.

Juriul competiției reunește peste 50 de specialiști renumiți în domeniu și practicieni cu activitate recunoscută în comunicare online. Rezultatul final este obținut, în cele mai multe categorii, din votul publicului (40%) și voturile juraților, un grup format din specialiști din domeniu și din comunicare și digital (60%). Jurizarea se va desfășura în perioada 13 – 26 noiembrie. Pentru categoria „Best Brand Endorser” câștigătorul va fi desemnat 100% de votul juriului. Pentru categoria „Most Admired Chef” câștigătorul va fi desemnat 100% prin votul publicului.