Liberalii olteni continuă dezertarea: PNL Corabia a trecut la PSD!

162

O nouă lovitură dă PSD Olt echipei liberale conduse prin interimar de către deputatul Gigel Știrbu: întreaga organizație orășenească PNL Corabia a trecut în echipa social-democrată. Liberalii au mai pierdut astfel circa 300 de membri.

Dezertările liberalilor nemulțumiți de schimbările produse în organizația județeană odată cu impunerea ca prefect a lui Mario de Mezzo, schimbarea directorilor liberali de deconcentrate, forțarea demisiei președintelui Liviu Voiculescu, preluarea interimatului de către deputatul Gigel Știrbu și numirea altor persoane în organizațiile locale produce noi dezertări. După marele lot de treceri în echipa social-democrată, întreaga organizație PNL Corabia a făcut pasul previzibil.

,,PNL Corabia a trecut la PSD. Membrii birourilor locale au avut, ieri seară, o primă întâlnire de omogenizare a celor două organizații și pentru a discuta liniile directoare în programul de dezvoltare locală. Peste 300 de membri și susținători PNL se vor înscrie, zilele acestea, în PSD Corabia. Se așteaptă împreună noi provocări și o colaborare puternică pentru dezvoltarea comunității locale.,, anunță PSD Olt.