Mobilizare la Corabia pentru donarea de sânge necesar profesoarei Maria Medoia

180

Primăria Corabia mobilizează locuitorii care doresc să vină în ajutorul unei profesoare din oraș, în prezent pensionară. Maria Medoia are nevoie de sânge, în acest sens administrația orășenească punând la dispoziție microbuze celor care doresc să se deplaseze mâine la Slatina pentru a dona.

O campanie privind donarea de sânge necesar unei profesoare de muzică din oraș a fost demarată de către Primăria Corabia. Mâine, 15 noiembrie, cei care doresc să răspundă apelului pot ajunge la Slatina, la Centrul de Transfuzie Sanguină Olt, cu mijloace de transport puse la dispoziție de către administrația urbei.

,, Doamna profesoară Medoia Maria ( fostă Burăți) are nevoie urgentă de sânge pentru o operație de extirpare a unei tumori maligne. Primăria orașului Corabia pune la dispoziția cetățenilor care doresc să doneze sânge, microbuze pentru deplasarea la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina, în data de Miercuri, 15 Noiembrie. Cei care doresc să facă o faptă bună sunt rugați să se înscrie la telefonul 0249560703 sau la sediul primăriei. Nu contează grupa sanguină! Pentru mai multe informații vă rugăm să o contactați pe doamna profesoară Medoia Maria la telefonul 0735878257. Vă mulțumim,, este apelul lansat de Primăria Corabia.

Nu este pentru prima dată când administrația orașului-port la Dunăre se implică în astfel de cazuri. Și săptămâna trecută s-a derulat o campanie privind donarea de sânge pentru a veni în ajutorul unui preot.

Microbuze din Corabia, de la primărie, pentru donatorii de sânge destinat preotului accidentat | Realitatea Oltului