Noi treceri pe rețeaua nouă de apă la Slatina. Lucrările vor tulbura apa în zonele Cireașov – General Aldea – Silozului – Orhideelor

151

Continuă să fie finalizate în tot mai multe zone ale Slatinei lucrările de reabilitare și extindere a relețelor de apă și canalizare. Vor trece pe rețeaua nouă mâine locuitorii din zona Cireașov. CAO atenționează că  lucrarea va afecta calitatea apei.

Noua rețea de alimentare cu apă, din zona Blocului nr. 15, strada Cireașov, investiție realizată de Compania de Apă Olt în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă ” Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020″, va fi pusă în funcțiune.

,,Lucrările se vor desfășura în intervalul orar 9.00- 14.00, mâine, 14.11.2023, dar serviciul de alimentare cu apă nu va fi oprit. O perioadă după finalizarea lucrărilor, în zona străzilor Cireașov – General Aldea – Silozului – Orhideelor, pot să apară modificări ale turbidității apei.ˮ, anunță CAO.

Prin acest proiect, Compania de Apă Olt execută și va executa lucrări pe 100 de străzi din municipiul Slatina pentru realibilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, investiția ridicându-se la aproximativ 95 de milioane de lei, fonduri europene.

Proiectul cuprinde:

  • Reabilitare conducte aductiune – 30,28km
  • Reabilitare retelealimentare cu apă- 26,04km
  • Extindere rețea apă -10,10km
  • Reabilitare rețea canalizare – 0,58km
  • Extindere rețea canalizare – 23,71km