PSD Olt dă lovitura: Primari PNL, consilieri județeni, președinți de organizații liberale au trecut ÎN BLOC în echipa social-democrată

511

PSD Olt dă lovitura de grație PNL Olt, aproape de intrarea în marele an electoral.  ,,Bine ați venit în echipă!,, este mesajul cu care social-democrații primesc un mare lot de liberali: primari, consilieri județeni, președinți de organizații.

Liberalii de la Centru au săpat groapa organzației județene de la Olt prin îndepăratrea președintelui Liviu Voiculescu, numirea ca prefect a lui Mario de Mezzo, schimbarea directorilor de instituții deconcentrate, culminând cu numirea ca președinte interimar a deputatului Gigel Știrbu. Nume grele ale organizației oltene au trecut în bloc la PSD.

,,Munteanu Paulică, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Florin Homorean, președintele PNL Slatina, Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra-Olt, și consilierii județeni, Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu sunt oameni de administrație, cu experiență în dezvoltarea comunității locale și județene, conectați la realitatea zilelor noastre și care înțeleg așteptările oamenilor. În discuțiile de astăzi, aceștia și-au exprimat dorința de a susține echipa politică a PSD Olt, la următoarele alegeri, și de a fi parte în proiectul nostru de dezvoltare a județului Olt.,, anunță PSD Olt.
Iar acesta se anunță doar primul val de plecări din rândul liberalilor!