Florin Homorean: Am intrat cu demnitate pe altă ușă. Un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit

311

Președintele celei mai importante organizații liberale a Oltului- organizația Municipală Slatina, fostul prefect Florin Homorean s-a alăturat astăzi echipei PSD Olt. Acesta a explicat pe pagina sa de socializare de ce a făcut acest pas.

Schimbat din funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu în august 2023 (numit în decembrie 2019), președintele PNL Slatina și-a dat demisia astăzi din partidul liberal și s-a alăturat echipei social-democrate.
,,Nu plec pe ușa din dos. Plec demn, cu fruntea sus, mândru de cei 10 ani investiți într-un partid în care am crezut cu sufletul și cu inima, dar în care nu mă mai regăsesc. Nici eu, nici o bună parte dintre colegii alături de care am muncit în filiala Olt a PNL, nu am decis cu ușurință să lăsăm în urmă construcția care ne-a unit într-o echipă politică performantă, însă ceea ce a devenit astăzi partidul Brătienilor este departe de ceea ce ne-a determinat să ne afiliem politicii liberale.
Astăzi am închis o ușă și am intrat cu aceeași demnitate pe altă ușă, alăturîndu-mă unor oameni care știu să aprecieze munca, performanța, spiritul de echipă, profesionalismul și omenia, și care dezaprobă în aceeași măsură superficialitatea, imoralitatea, ipocrizia și incultura socială. Și mă bucur!
Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și eu acum oportunitatea ce mi-a fost oferită de Partidul Social Democrat de a-i îmbrățișa viziunea și a-mi dedica priceperea și preocuparea pentru atingerea obiectivelor social-democrate. Mulțumesc noii echipe!,, a transmis Homorean pe pagina de socializare.
Alături de Homorean au trecut la PSD și doi primari liberali, dar și mai mulți consilieri județeni și președinții organizațiilor Caracal, Corabia și Piatra-Olt.