Se caută 100 de șoferi de autobuz pentru Polonia

98
Imagine cu caracter ilustrativ

O firmă poloneză recrutează 100 de șoferi români cu permis de conducere categoria D. Aceștia vor trebui să transporte pasageri cu autobuzul în regiunea Poznan.

Angajatorii din Spațiul Economic European caută în România, în această perioadă, să angajeze 259 de persoane, în divers domenii, prin intermediul Serviciului Eures. Cea mai mare ofertă vine  din partea unei firme din Polonia, care are nevoie de 100 de șoferi de autobuz, care să lucreze în două schimburi, toată săptămâna, 40 ore/săptămână.

Cei interesați trebuie să aibă calificare profesională, permis de conducere categoria D, să cunoască limba poloneză- scris si vorbit (nivel A2). Se oferă un salariu de 5310 zloți polonezi brut/lună. Contractul de muncă este pe perioadă determinată. Termenul limită pentru aplicare este 18 noiembrie.

Oltenii care îndeplinesc cerințele de selecție impuse de angajator pot trimite CV în limba poloneză la adresa: n.konowal@wup.poznan.pl și pentru monitorizare la adresa gabriela.drobota.bt@anofm.gov.ro. De asemenea, pot apela la serviciile oferite de către consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Alte oferte de muncă în străinătate pot fi consultate AICI!