Angajații unei mari companii de pe platforma industrială a Slatinei, gest pentru SALVAREA VIEȚILOR a 450 de pacienți

210

Peste 150 de angajați Pirelli de la Slatina au salvat prin gestul lor viața a câte trei pacienți, prin donarea de sânge. Campania a fost derulată de către producătorul de anvelope și Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Olt în perioada 1-3 noiembrie.

Timp de 3 zile, pe platforma industrială a Slatinei s-a desfășurat una dintre cele mai intense campanii de donare de sânge. Peste 150 de angajați au acceptat să doneze sânge, în cadrul cabinetului medical aflat în incinta Pirelli, salvând astfel alte vieți.

,,Campania de donare de sânge, organizată în perioada 1-3 Noiembrie 2023, a demonstrat că, în rândul angajaților Pirelli, dorința de a ajuta și de a participa în mod voluntar, la activitățile care au drept scop îmbunătățirea calității vieții comunității locale, reprezintă o prioritate. Cei peste 150 de angajați Pirelli au salvat prin gestul lor, viața a 450 de pacienți aflați într-un moment dificil, având nevoie de transfuzii de sânge. Implicarea socială a companiei Pirelli, la Slatina, în proiecte dedicate comunității locale, de la sănătate, la educație, cultură și sport, demonstrează că Pirelli a devenit, în toți acești ani, parte integrantă din comunitatea locală.,, transmite compania.

Sub sloganul “Nouă ne pasă! Donăm! Suntem campioni!”, angajații Pirelli Slatina, îi încurajează pe toți cetățenii să le urmeze exemplul, să susțină donarea de sânge și să ajute la salvarea altor vieți!

Pirelli produce la Slatina, din 2006, anvelope Prestige și Premium pentru cei mai mari producători auto din lume. Tot la Slatina se realizeză și pneurile pentru Formula 1, care ajung pe circuitele din întreaga lume.