Sterilizare GRATUITĂ a câinilor și pisicilor cu stăpân, la Caracal

263

Cu scopul  de a reduce înmulțirea necontrolată a animalelor, de a preveni bolile și abandonul puilor nedoriți ori pe care o familie deținătoare de animale nu-i poate crește, Primăria Caracal va derula un nou program de castrări gratuite.

Primăria municipiului Caracal în colaborare cu echipa veterinară de la Paws Care Cat vor derula luna aceasta o nouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor cu stăpân.

,,O nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor cu stăpân, în data de 25 noiembrie 2023 va fi realizată de FRIENDS 4 Romanian Paws la noi în Caracal. Vă așteptăm în clădirea administrativă Parc, aleea Bibian, nr. 1 (fostul centru de vaccinare), unde medicii de la Paws Care Vet vor trata animalele cu multă grijă. Pentru programări și informații suplimentare: Bogdan Mihuți, 0771053394.,, anunță administrația municipală.

Sterilizarea este singura modalitate prin care se poate stopa înmulţirea și abandonul câinilor prin oraș, dar și un lucru benefic pentru animale, prevenind o mulțime de boli.