Deputatul Marius Iancu îl susține pe ing. Roșianu pentru Primăria Bărăști

25

Social-democrații olteni au pierdut fotoliul de primar din acest mandat în comuna Bărăști în favoarea unui liberal, iar pentru recuperarea acestuia și-au lansat deja în lupta electorală candidatul. Un inginer agronom a fost ales persoana potrivită. Deputatul Marius Iancu este un susținător al lui Ionuț Roșianu, considerând că tânărul fermier va aduce schimbarea așteptată de consătenii săi.

PSD Olt se află în plină mobilizare pentru desemnarea candidaților la alegerile locale de anul viitor. Prioritare sunt localitățile în care primarii nu sunt social-democrați, iar în prima zi a lunii noiembrie s-a decis cine va fi candidatul cu care se ,,atacă,, Primăria Bărăști, condusă în prezent de liberalul Augustin Predel, după ce predecesorul său, regretatul social-democrat Vergil Gealapu, condusese localitatea timp de 6 mandate (1996- 2020).

Ionuț Roșianu, în vârstă de 31 de ani, de profesie inginer agronom, a fost ales președintele organizației PSD Bărăști, acesta fiind validat și candidatul social-democrat pentru fotoliul de primar. Susținător al tânărului este  deputatul Marius Iancu.

,,Ionuț Roșianu, un tânăr fermier, ambițios și cu viziune pentru dezvoltarea comunei sale, va fi viitorul primar al comunei Bărăști!

El a fost ales președintele PSD Bărăști și candidatul nostru la alegerile locale din 2024.

Locuitorii comunei așteaptă și își doresc continuarea dezvoltării localității lor, după patru ani de stagnare și inactivitate administrativă!

Felicitări și mult succes, Ionuț!,, a transmis parlamentarul social-democrat.