Centru de Permanență, deschis la Drăgănești-Olt

4886

Cetățenii orașului Drăgănești-Olt și zonelor învecinate vor avea parte de acces permanent la servicii medicale. Primarul Marian Tudorică a dus la îndeplinire încă un obiectiv din platforma-program, unul de importanță vitală pentru comunitate: deschiderea Centrului de Permanență.

Orașul Drăgănești-Olt are de acum înainte Centru de Permanență. Acesta va asigura servicii medicale cetățenilor din toată zona de luni până vineri între orele 15 .00 și 18.00, iar sâmbăta și duminica NON STOP.

Reușita acestui proiect important pentru comunitate este apreciată de către senatorul de Olt Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, care îl felicită pe edilul Tudorică.
,,Într-un moment în care sănătatea publică a devenit o prioritate globală și când accesul la servicii medicale de calitate este esențial, inaugurarea Centrului Medical de Permanență din orașul Drăgănești-Olt marchează un moment semnificativ pentru comunitatea locală și zonele învecinate. Acest eveniment revitalizează speranțele și oferă un suflu nou în domeniul asistenței medicale din regiune, în contextul în care spitalul local a fost închis în 2011.
Centrul Medical de Permanență din Drăgănești-Olt va oferi locuitorilor din zonă acces la îngrijire medicală de bază în proximitatea casei lor. Acest lucru este crucial pentru urgențele medicale, precum și pentru gestionarea afecțiunilor medicale cronice.
Inaugurarea acestui centru subliniază importanța pe care primarul localității, Marian Tudorică, o acordă sănătății comunității. Acesta este un semnal puternic că sănătatea cetățenilor este o prioritate și că se depun eforturi pentru a asigura accesul permanent la servicii medicale de calitate.,, transmite senatorul Voiculescu.