CSM Slatina, victorie la scor, antrenor nemulțumit

635

CSM Slatina a reușit să obțină a doua victorie la scor în Divizia A. Sportivele pregătite de Attila Horvath au reușit să se impună, fără nicio emoție, în fața celor de la Unirea Dobroești, scor 39 la 29. În ciuda rezultatului, antrenorul slătinean s-a declarat nemulțumit de cum a funcționat apărarea echipei.

Handbalistele slătinene au debutat cu dreptul în Divizia A. Cu gândul la revenirea pe prima scenă a handbalului românesc, CSM Slatina a obținut o nouă victorie la scor.

În urma unui meci alert, pe care l-au dominat clar, sportivele antrenate de Attila Horvath, s-au impus în deplasare în fața echipei ACS Unirea Dobroești, la o diferență de 10 goluri.

La finalul întâlnirii, tabela de marcaj indica 29 la 39.

O treime dintre golurile echipei slătinene au fost marcate de  Sanja Premović.

Obținerea celor trei puncte puse în joc nu au anulat supărarea antrenorului slătinean pe apărarea echipei care nu și-a făcut datoria așa cum aștepta, permițând adversarelor să înscrie prea multe goluri.

În etapa viitoare, CSM Slatina va întâlni , pe teren propriu, Activ Ploiești. Meciul considerat derby-ul Diviziei A va avea loc pe 8 octombrie în sala LPS din Slatina.