Femeia găsită rănită la Curtișoara a DECEDAT. Autorul accidentului a fost identificat

1631

Oamenii legii  au identificat șoferul care a rănit ieri dimineață o femeie pe raza localității Curtișoara și a fugit, lăsând-o abandonată pe marginea drumului. Acesta este cercetat acum și pentru ucidere din culpă, după ce femeia a decedat la spital.

O femeie în vârstă de 34 de ani a fost găsită ieri dimineață, cu multiple traumatisme, pe marginea DJ 546, în localitatea Curtişoara. Aceasta a fost victima unui accident cu fugă de la locul faptei.  Polițiștii l-au identificat pe făptaș. Din păcate, femeia care locuia fără forme legale în satul Chintești, având domiciliul în orașul Drăgășani, a decedat la spital.

,,În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat conducătorul auto, respectiv un tânăr de 30 de ani, din orașul Piatra-Olt. Întrucât tânăra a decedat la unitatea spitalicească, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt l IPJ Olt.