Elevii din Olt, invitați să se înscrie la concursurile pe teme olimpice

258

Biblioteca Județeană Olt “Ion Minulescu” și Academia Olimpică Română- Filiala Olt au demarat înscrierile pentru elevii pasionați de arte plastice și creație literară la concursurile naționale pe teme olimpice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor” și „Un Condei numit Fair-Play”.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), în parteneriat cu Ministerul Educației, va desfășura și în acest an tradiționalele concursuri de educație olimpică: Concursul național de arte plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor” și Concursul național de literatură și jurnalism sportiv „Un Condei numit Fair-Play”. La nivel județean, cele două concursuri se derulează cu implicarea Bibliotecii Județene Olt Ion Minulescu și filialei Olt a AOR.

,,Copiii din județul Olt sunt așteptați la Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu”, până în data de 3 octombrie 2023, cu lucrările pentru a putea participa la două concursuri naționale pe tema jocurilor olimpice. Este vorba despre CONCURSUL NAȚIONAL DE ARTE PLASTICE „JOCURILE OLIMPICE ÎN IMAGINAȚIA COPIILOR”, unde pot participa copiii, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, din județul Olt. De asemenea, copiii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, se pot înscrie la Concursul Național de Literatură și Jurnalism Sportiv „UN CONDEI NUMIT FAIR-PLAY” Pentru detalii privind regulamentul și talonul de participare cei interesați pot accesa site-ul oficial aor.cosr.ro sau pot scana codul QR al Bibliotecii Județene Olt „Ion Minulescu”.,, anunță Biblioteca Județeană Olt.
Înscrierile se fac la următoarele categorii de vârstă:
– 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani pentru concursul „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”
– 7-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani pentru concursul „Un Condei numit Fair-Play”.