Mijlocașul CSM Slatina, Robert Zorzoliu, convocat la Naționala U15

425

Robert Zorzoliu, unul dintre cei mai talentaţi copii din cadrul grupelor de juniori de la CSM Slatina, se numără printre cei 44 de jucători din ţară, dar şi din străinătate, care au fost monitorizaţi în cadrul Turneului Speranţelor, dar şi a unor acţiuni de scouting derulate în ultima perioadă. Mijlocașul echipei slătinene a fost convocat la stagiul de pregătire şi selecţie a naţionalei Under 15 la începutul lunii, iar acum a fost convocat la stagiul Naționalei, în Republica Moldova.

Pregătit la CSM Slatina de către Iulian Mitrache, antrenor în cadrul Centrului de Copii şi Juniori al clubului slătinean, mijlocașul Robert Zorzoliu a fost convocat la Naţionala Under 15 a României.

,,Echipa naţională a României Under 15 (jucători născuţi în anul 2009) va efectua un stagiu de pregătire în Republica Moldova, în perioada 30 septembrie-6 octombrie. Mijlocaşul de la CSM Slatina, Robert Zorzoliu, unul dintre cei mai talentaţi jucători ai Centrului de Copii şi Juniori, este convocat la această acţiune.  Reunirea lotului echipei naţionale va avea loc pe data de 30 septembrie, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, urmând ca pe data de 1 octombrie lotul să facă deplasarea către Moldova, unde va efectua un stagiu de pregătire. De asemenea, sunt programate şi două jocuri amicale cu Molova în zilele de 3 şi 5 octombrie.  Succes, Robert Zorzoliu!,, anunță clubul slătinean.