Poșta a scos la închiriat clădiri în NOUĂ localități din Olt

2746

Compania Națională Poșta Română a scos la închiriat 425 de spații comerciale și terenuri în întreaga țară. În județul Olt, sunt disponibile clădiri în nouă localități, dintre care cea de la Leleasca deține și teren de peste o mie de metri pătrați. Cel mai mare spațiu oferit micilor afaceriști este la Piatra-Olt.

Începând cu luna septembrie, afaceriștii care au nevoie de spații pentru birouri ori mici afaceri locale în județul Olt au ofertă de închiriere din partea Poștei Române. Liderul pieței naționale de curierat nu mai folosește peste 400 de spații din toată țara. Clădirile și terenurile disponibile se află în toate cele 41 de județele ale țării. În Olt, se pot închiria opt spații, în localitățile: Piatra-Olt, Corabia, Vădăstrița, Obârșia, Colonești, Cungrea, Leleasca, Pleșoiu și Mihăilești:
Oferta cuprinde doar spațiile disponibile, nu și prețul de închiriere. Pentru județul Olt, Poșta Română pune la dispoziția celor interesați o persoană de contact: Stelian Terpezan – telefon: 0736 704 881, e-mail: stelian.terpezan@posta-romana.ro..