FOTO-VIDEO/ Plan Roșu de intervenție în Olt: Multiple VICTIME într-un accident la Recea

4729

Un accident rutier în care au fost implicate un autocar și o autoutilitară a avut loc în localitatea Recea, la intersecția DJ 653 cu DJ 657. Sunt mai multe victime, autoritățile activând Planul Roșu de intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu  o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, șapte echipaje SMURD și cinci echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Implicate în eveniment sunt 55 de persoane ( 53 în autocar și două în autoutilitară), patru persoane au fost asistate la fața locului și una a necesitat transport la spital. Potrivit ISU Olt, femeia transportată la spital a fost încarcerată și extrasă de echipajele specializate. Este conștientă și cooperantă, politraumatizată prin accident rutier.

,,În eveniment a fost implicată o autoutilitară condusă de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj și un autobuz condus un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Schitu. În urma evenimentului rutier, o tânără de 34 de ani, din orașul Turceni, județul Gorj, pasageră în autoutilitară, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.,, arată IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.