Fotografii  gratuite pentru vederi din Corabia, de Zilele Orașului

515

Corăbieni sau nu, toți cei care doresc o ședință foto gratuită prin care să promoveze, totodată, frumusețea orașului oltenesc port la Dunăre sunt așteptați sâmbătă, 23 septembrie, în Parcul Carol I.  Fotografia sub formă de vedere va putea fi expediată rudelor sau prietenilor din alte localități sau peste hotare. Proiectul de promovare turistică este inclus în cadrul Zilelor orașului Corabia, organizate în perioada 22-24 septembrie, alături de Festivalul Național de Muzică Populară și Muzică Ușoară Corabia de Aur.

Pentru realizarea unei identități vizuale a orașului și a zonei, cu scopul promovării turistice, Primăria Corabia îi invită pe cei interesați să creeze amintiri la minut în orașul-port, care să constituie totodată și o carte de vizită a locului, să participle la o ședință foto gratuită, amintirile fiind imprimate sub forma unei vederi pe care o pot trimite celor dragi oriunde în țară ori străinătate.

,,Proiectul de promovare turistică a orașului Corabia continuă sâmbătă, 23 septembrie, cu ocazia Zilelor Orașului Corabia. Vă invităm la Caravana foto – sesiunea a II-a!  Caravana de promovare locală – VEDERE DIN CORABIA- presupune amplasarea unei cabine foto în parcul Carol I unde localnicii sau turiștii își vor face fotografii. Fiecare persoană va primi pe loc fotografia sub formă de vedere. Fiecare persoană va primi un plic timbrat (intern și UE) ca să poată expedia plicurile prin intermediul Poștei Române .Vă așteptăm cu drag la CARAVANA FOTO, in parcul Carol I, Sâmbătă, 23 Septembrie!,, anunță Primăria Corabia.

Fotografiile pot fi făcute în intervalele orare 11.00- 15.00, 16.00- 20.00.

Proiectul ,,Promovarea turistică a orașului Corabia „, finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime ( POPAM), are o valoare totală de 1.715.682,50 lei, obiectivul general fiind creșterea atractivității zonei pescărești.

1,71 milioane lei, bani europeni, pentru promovarea turistică a orașului Corabia | Realitatea Oltului

Orașul Teilor împlinește 425 de ani de atestare documentară (1598- 2023), ocazie cu care administrația corăbiană organizează cu fast Zilele Orașului în perioada 22-24 septembrie. Vor susține recitaluri artiști îndrăgiți, capete de afiș fiiind: Ștefan Bănică, Viorica și Ioniță din Clejani,  Oana Radu, Ion Popa, Victorița Lăcătușu, Viorica Macovei, Andrei Păunescu, Orchestra Ansamblului Profesionist Doina Oltului dirijată de maestrul Cristian Dumitru.

Totodată, în cadrul manifestării va fi organizat și festivalul ce a lansat nume mari ale muzicii ușoare și populare la nivel național- „Corabia de Aur“.

Zilele orașului Corabia, aniversate cu artiști populari, Ștefan Bănică, Oana Radu și Festivalul „Corabia de Aur“ | Realitatea Oltului