CSM Slatina debutează duminică în noul sezon competițional

66
RemasterDirector_18da6b0cf

Cu scopul de a reveni pe prima scenă a handbalului feminin românesc, CSM Slatina va debuta în Divizia A, fiind repartizată în seria A. Va concura cu șase echipe pentru revenirea în Liga Florilor, primul meci urmând a fi disputat duminică, împotriva echipei ACS Spartac București.

Sub îndrumarea noului antrenor Atilla Horvath, duminică CSM Slatina începe noul sezon competițional în Divizia A cu miză promovarea în Liga Florilor.

,,Duminică, ora 11:00, vom debuta în noul sezon competițional împotriva echipei, ACS SPARTAC BUCUREȘTI!  Plecăm la drum cu o nouă echipă, formată din jucătoare tinere și jucătoare cu experiență, cu un nou antrenor și un nou obiectiv! Media de vârstă a echipei noastre este de 23 de ani și 7 luni! Hai la meci, ÎMPREUNĂ PENTRU SLATINA!,, este invitația clubului slătinean.

CSM Slatina le reamintește suporterilor că pot achiziționa abonamente pentru sezonul 2023- 2024 la prețul de 150 de lei. Biletul la un meci costă 10 lei.

Echipele de pe locurile 1 și 2 precum și cele mai bune două echipe de pe locul 3 din seria A, B și C vor participa la TURNEUL FINAL- 10-13 mai, unde primele două echipe clasate vor promova în LIGA NAȚIONALĂ!