Accident cu victimă la Curtișoara: O șoferiță a scos mașina din parcare fără să se asigure, lovind o altă șoferiță

4056

Un accident rutier soldat cu o șoferiță rănită a avut loc astăzi pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. Vinovată este o altă șoferiță, care nu s-a asigurat atunci când a scos mașina din parcarea Căminului Cultural. Mașina lovită a ajuns în șanț .

,,Polițiștii au stabilit că o femeie de 43 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea dintr-o parcare, ar fi pătruns pe Drumul Județean 546, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de către o femeie de 42 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt, intrând în coliziune cu acesta. După producerea evenimentului, femeia de 43 de ani ar fi mutat autoturismul în parcare.  În urma evenimentului rutier, femeia de 42 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.,, declară Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.