Se fac angajări la Uzina de țevi din Slatina. Salariații, ofertați cu mai multe beneficii

1153

Uzina de țevi din Slatina are nevoie de personal pentru mai multe posturi. Cei interesați pot depune CV-ul pe adresa recrutare@artrom.com sau la sediul societății din str. Drăgănești, concursul fiind organizat sub forma unui interviu.

Se fac angajări la una dintre cele mai mari companii de pe platforma industrială a Slatinei. Artrom Steell Tubes recrutează personal pentru posturi de: operatori producție, laminatoriști, finisori, mecanici și sudori. Anunțul de angajare se adresează celor care au calificare în ocupația cerută, disponibilitate pentru lucrul în trei schimburi și dorință de muncă.

,,Interviurile vor avea loc la sediul societății din Slatina, Str. Drăgănești, Nr. 30, la o dată care va fi comunicată ulterior fiecărui candidat în parte. Pentru relații suplimentare cei interesați se pot adresa la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0372.498.193 sau 0372.498.362,, anunță compania.

Artrom este una dintre cele mai mari producătoare de țevi din oțel fără sudură pentru aplicații industriale, companie siderurgică de top. Oferta pentru noii angajați cuprinde: bonuri de masă, prime lunare, decontarea costurilor de transport cu 50%, bilet de odihnă, prime de vacanță, asigurare privată de sănătate, ajutoare pentru diverse evenimente familiale, liber plătit de ziua de naștere, cel puțin 28 de zile de concediu de odihnă. Concursul va fi susținut sub forma unui interviu.