Zilele orașului Corabia, aniversate cu artiști populari, Ștefan Bănică, Oana Radu și Festivalul „Corabia de Aur“

3875

Orașul oltenesc de la malul Dunării, cunoscut și ca Orașul Teilor, împlinește 425 de ani de atestare documentară, ocazie cu care administrația corăbiană organizează Zilele Orașului cu fast. Totodată, în cadrul manifestării va fi organizat și festivalul ce a lansat nume mari ale muzicii ușoare și populare la nivel național- „Corabia de Aur“.

Locuitorii orașului Corabia și cei din zonele învecinate sunt așteptați în perioada 22-24 septembrie să sărbătorească Zilele Orașului. Administrația urbei a invitat la ediția a X-a a manifestării ce marchează 425 de ani de la prima atestare documentară a urbei (1598- 2023) artiști îndrăgiți. Capete de afiș sunt: Ștefan Bănică, Viorica și Ioniță din Clejani,  Oana Radu, Ion Popa, Victorița Lăcătușu, Viorica Macovei, Andrei Păunescu, Orchestra Ansamblului Profesionist Doina Oltului dirijată de maestrul Cristian Dumitru.

În cadrul Zilelor Orașului va fi organizat și Festivalul Național de Muzică Populară și Muzică Ușoară Corabia de Aur. DETALII:

Start înscrierilor la Festivalul „Corabia de Aur”, organizat de Zilele Orașului Corabia | Realitatea Oltului

Zilele Orașului vor aduce la Corabia, în Piața Independenței, terase, parc de distracții, standuri expoziționale cu: artizanat, produse tradiționale, dulciuri, textile. Manifestarea se va încheia cu un foc de artificii.