Zilele Orașului Balș, serbate cu fast. Connect-R și Misha printre artiștii invitați

1103

Se-anunță mare sărbătoare în orașul de pe malul Oltețului, joi și vineri, cu o atmosferă incendiară. Zilele orașului Balș vor fi organizate pe 7 și 8 septembrie, locuitorii din toată zona fiind așteptați la recitaluri destinate publicului de toate vârstele.

Din cele mai vechi timpuri, sărbătoarea creștină Nașterea Maicii Domnului, cunoscută în popor și ca Sfânta Maria Mică, aduce la Balș un mare târg anual, așteptat de locuitorii urbei, dar și de cei ai tuturor comunelor învecinate. Este al treiea an când administrația extinde manifestarea pe parcursul a două zile și o transformă într-una de o amploare mai mare: Zilele Orașului Balș. Pe lângă artiști tineri, care vor cânta la Bâlciul anual, vor urca pe scena amplasată în zona Târgului și artiști îndrăgiți.

,,Cu mare bucurie vă anunțăm că se apropie Zilele Orașului Balș!  Pe 7-8 septembrie, vă așteptăm să vă alăturați distracției și muzicii bune cu artiști de top: Connect-R, Misha, Georgiana Lobonț, Partydul Kiss FM. Pe lângă acest line-up fantastic, vom avea și un program special cu muzică populară pentru a vă bucura și de tradițiile noastre autentice! Așadar, dragi prieteni, vă așteptăm la două zile de distracție și voie bună în orașul nostru. Ne vedem pe 7-8 septembrie pe strada Frații Buzești – Zona Târgului.,, anunță primarul Cătălin Rotea.