Tânăr din Olt, DECEDAT într-un accident pe DN6. Alt oltean printre cei patru răniți

11839

Un autoturism, un autocamion şi o autoutilitară au fost implicate noaptea trecută într-un accident produs pe DN 6, în afara localității Zănoaga, Dolj. În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care o persoană a decedat. Tânărul care și-a pierdut viața este din Olt, la fel și una dintre victimele rănite, în vârstă de 15 ani.

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Redea, și-a pierdut viața azi -noapte, ora 3.30, în urma unui accident rutier petrecut pe DN6. Acesta conducea un autoturism  din direcția Craiova către Caracal. Din cauze ce urmează a fi stabilite de oamenii legii, acesta ar fi pătruns pe sensul opus de mers, iar mașina a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule(TIR) înmatriculat în Polonia. Tirul a luat foc, iar mașina a fost proiectată într-o autoutilitară ce se afla staționată într-o parcare special amenajată.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto de 24 de ani, iar alte patru persoane care se aflau în autoturism au fost rănite. Printre ele și un tânăr de 15 ani din Caracal.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.