Municipiul Caracal a rămas și astăzi FĂRĂ APĂ

78

După ce ieri o avarie la rețeaua de alimentare cu apă a municipiului a lăsat ore bune tot orașul fără apă, și astăzi se repetă situația.

S-a întrerupt alimentarea cu apă în tot municipiul Caracal, anunță CAO, continuând intervenția de pe strada Dr. Marinescu pentru remedia avariei apărute ieri. Serviciul de alimentare a fost sistat ieri până după-amiază și astăzi nu va curge apă la robinete tot până la ora 15.00.
,,Compania de Apă Olt Sediul Secundar Caracal continuă intervenția pentru remedierea avariei pe rețeaua de alimentare cu apă, de pe strada Doctor Marinescu. Serviciul de alimentare cu apă este oprit în tot municipiului Caracal, până la ora 15.00. Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali. Oprirea furnizării apei nu a putut fi anunțată mai devreme pentru că nu este o intervenție programată pe rețele. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Vă mulțumim pentru înțelegere!,, a transmis CAO.