Lucrările de canalizare, deviate în Caracal cu subtraversarea căii ferate și DN6. Explicația VIDEO a primarului

152

Municipiul Caracal este beneficiarul unei investiții de aproximativ 110.000.000 lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare ce face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020” al Companiei de Apă Olt. Pentru că proiectul inițial ar fi presupus ca 1,5km de stradă să fie impracticabili câțiva ani, chiar  la intrarea în municipiu, acesta a fost modificat cu subtraversarea căii ferate și a DN6.

Continuă modernizarea și extinderea lucrărilor la sistemul de canalizare al municipiului Caracal. Edilul Marian Doldurea a prezentat astăzi locuitorilor modificarea proiectului, ce vizează subtraversarea căii ferate și a DN6, la o adâncime de 9m, pentru a nu mai strica 1,5km de stradă. ,,S-a reușit modificarea proiectului și evitarea ca ani de zile drumul ce reprezintă singura intrare în municipiu dinspre București- tronsonul 1 Decembrie- Vornicul Ureche  să nu mai fie practicabil,, explică primarul.

Întreaga investiție în municipiu pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare cuprinde:

-Reabilitarea rețea de apă – 53,003 km;

-Extindere rețea de apă – 7,44 km;

-Reabilitare rețea de canalizare – 13,66 km;

-Extindere rețea de canalizare – 18,26 km

-58 de puțuri reabilitate;

-8 stații de pompare apă construite.