Ziua orașului Scornicești, serbată cu un spectacol pe care primaru-l promite de neuitat

1200

La finele săptămânii viitoare, orașul Scornicești va îmbrăca haine de sărbătoare. Aniversarea Zilei orașului va aduce pe scena amplasată în zona stadionului artiști îndrăgiți de public.

Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, anunță organizarea Zilei localității și principalii artiști care vor întreține voia bună.
,,Ne apropiem, cu pași repezi, de o nouă ediție a frumoasei noastre sărbători prin care aniversăm, în fiecare an, Ziua orașului Scornicești… Ca și în anii trecuți, Primăria și Consiliul Local Scornicești, alături de Bambbu Concert, au pregătit, pentru data de 25 august, începând cu orele 16:00, în zona stadionului din localitate, un spectacol de zile mari, la care sunt convins că vom fi prezenți, și de această dată, în număr cât mai mare. Desigur, pe lângă renumiții artiști trecuți în afișul de prezentare, organizatorii au pregătit și alte surprize printre care un superb foc de artificii. Personal, vă mulțumesc anticipat pentru prezență și vă promit un nou spectacol de neuitat…,, a anunțat edilul.
Vor urca pe scenă: Bogdan de la Ploiești, Mario Fresh, Niculina Stoican, Zorina Bălan, Gabriel Zăvoeanu, Cornel Cojocaru, Laura Roșu, Mady de la Slatina, iar în fața comujnității vor evolua tinerii celor două ansambluri ale urbei ce duc zestrea folclorică mai departe: Călușul Junior și Călușul Scornicești.

Scornicești a fost declarat oraș în 1989 și este format din reședința Scornicești și din satele Bălțați, Bircii, Chițeasca, Constantinești, Jitaru, Mărgineni-Slobozia, Mihăilești-Popești, Mogoșești, Negreni, Piscani, Rusciori, Șuica și Teiuș. A devenit cunoscut ca locul natal al fostului președinte comunist Nicolae Ceaușescu.