Se caută 50 de lucrători comerciali în marketuri din Caracal și Rusănești și un restaurant din Slatina

2092

Se fac angajări pentru lucrători comerciali la un supermarket Profi, un market și un restaurant în județul Olt. Locurile de muncă sunt în municipiile Caracal și Slatina, dar și în comuna Rusănești.

562 de locuri de muncă sunt vacante astăzi la nivelul județului Olt, ofertele fiind făcute de către angajatori prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. Printre salariații la mare căutare sunt lucrătorii comerciali. Trei oferte cu număr mai mare de angajări vin din partea unor firme cu puncte de lucru în Slatina, Caracal și Rusănești.

Angajări se fac pentru un supermarket Profi la Rusănești, fiind recrutați 15 muncitori până la data de 31 august. Celor interesați nu li se cere experiență, ci doar studii gimnaziale.

Tot pentru un market- Ana Maria Market Caracal face angajări și firma Ceres Com SRL. Aceasta caută 20 de muncitori comerciali, oferta având termenul limită finele acestei luni. Condițiile de angajare sunt asemănătoare ofertei Profi.

Negreș Grup angajează la Slatina, în cadrul Happy Mix Grill& Coffee- Restaurant 15 lucrători comerciali. Termenul limită este 16 august, candidații trebuind să aibă o experiență medie de 3-5 ani și să fi absolvit liceu de specialitate.

Alte oferte de muncă pentru posture în județ pot fi consultate de cei care doresc să sde angajează AICI.