SCANDAl în stradă la Caracal. Trei membri ai unei familii au ajuns în arest

3409

Trei pesoane din Coorabia, memrii ai aceleiași familii, au fost reținute ieri de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal. Ele sunt cercetate pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 27 iulie 2023, în jurul orei 08:00, polițiștii Poliției municipiului Caracal s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două persoane, respectiv un bărbat de 49 de ani și o femeie de 48 de ani, ambii din municipiul Caracal, au fost agresate fizic de către mai multe persoane, fiind tulburată astfel și ordinea și liniștea publică.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările pentru identificarea persoanelor și dispunerea măsurilor legale.
În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat 3 persoane, respectiv un bărbat de 43 de ani, o femeie de 41 de ani și un tânăr de 23 de ani, toate din orașul Corabia, bănuite de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Scandalul soldat cu vătămarea celor doi soți din Caracal s-a iscat pe fondul unor conflicte mai vechi cu familia din Corabia.
În urma probatoriului administrat, la data de 27 iulie 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor 3 persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca la data de 28 iulie 2023 să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.