Fotbaliștii slătineni, pregătire în linie dreaptă

133

Fotbaliștii slătineni au demarat seria meciurilor amicale pentru noului sezon după stagiul de pregătire fizică de la Cheile Grădiștei. Antrenorul Dan Oprescu va testa cu ocazia acestor întâlniri toți jucătorii și va definitiveze lotul  cu care va noul sezon al ligii secunde. Totodată, el își dorește să pună la punct jucătorii din punct de vedere tehnico-tactic, majoritatea dintre ei fiind nou veniți la echipă.

Fotbaliștii slătineni au revenit cu bine din cantonamentul de la Cheile Grădiște unde s-au pregătit fizic pentru noul sezon din Liga a II-a. În perioada rămasă până la debutul campionatului, echipa antrenată de Dan Oprescu va susține o serie de meciuri amicale, atât cu echipe de liga a II-a cât și din prima ligă.

În urma perioadei de pregătire sursă până acum, antrenorul slătinean a tras deja unele concluzii cu privire la jucătorii săi.

Noul sezon al ligii a II-a  va începe 5 august. Obiectivul CSM Slatina pentru noul sezon îl reprezintă clasarea pe unul din primele șase locuri, chiar dacă nu se ia în calcul promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.