Două zile de distracție la Bobicești, cu artiști de renume, de Zilele Comunei și Bâlciul Anual de Sf. Ilie

559

A devenit deja o tradiție pentru comuna olteană Bobicești să organizeze Bâlciul anual în ziua de Sf. Ilie, iar anul acesta administrația localității va integra sărbătoarea în Zilele Comunei. Cu mic cu mare, locuitori din toată zona vor petrece timp de două zile, pe 19  și 20 iulie, invitați să întrețină voia bună fiind artiști îndrăgiți, dar și tinere talente, sub arcușul magic al maestrului-dirijor Cristian Dumitru, care va conduce orchestra.

Așteptat cu nerăbdare în fiecare an, bâlciul din Bobicești se va organiza pe 19 iulie. Primarul Ilie Chitez îi invită pe localnici să petreacă nu una, ci două zile, integrând manifestarea în Zilele Comunei, astfel că de Sfântul Ilie se va petrece pe cinste.

,,Stimați cetățeni, fii ai satului, vă invit la Bâlciul anual în perioada: 19 și 20 iulie. Tot atunci în ziua de 20 iulie vor fi premiați seniorii care au împlinit cel puțin 50 de ani de căsnicie, precum și cea mai vârstnică persoană din comuna Bobicești.  Vă aștept cu drag!,, este invitația lansată de către edilul Chitez.

Sărbătoarea va aduce în comuna Bobicești nu numai posibilități de distracție pentru cei mai mici locuitori ai comunei și localităților învecinate, ci și un spectacol extraordinar, numeroși artiști fiind invitați să întrețină voia bună.

Vor urca pe scenă, acompaniați de orchestra condusă de maestrul -dirijor Cristian Dumitru, artiști îndrăgiți: Zorina Bălan, Niculina Stoican, Marian Medregoniu, Victorița Cică, Mady de la Slatina, Mihai de la Slatina, precum și tinere talente: Maria Dinu, Laura Roșu, Emilia Ogea, grupurile vocale Mlădițele Oltului și Mândruțele de la Olt. Îi vor încânta pe cei prezenți cu dansuri tradiționale copiii de la Ateliere de dans popular Balș.

Petrecerea se va încheia seara târziu cu un foc de artificii.