Ședință foto GRATUITĂ pe Faleza Dunării la Corabia, în cadrul unui proiect de promovare turistică a orașului- port

214

Corăbieni sau nu, toți cei care doresc o ședință foto gratuită prin care să promoveze, totodată, frumusețea falezei orașului oltenesc port la Dunăre sunt așteptați în zona portului turistic joi, 29 iunie. Condiția este ca un exemplar din ședința ,,Vedere din Corabia,, să fie expediat rudelor sau prietenilor din alte localități sau peste hotare.

Orașul Corabia va deveni o zonă turistică atractivă odată cu implementarea multitudinii de proiecte aflate în diferite stadii de implementare de către administrația locală. Croazierele pe Dunăre, plimbările cu hidrobiciclete și caiace în zona Coșcan a portului turistic, traseul cicloturistic, faleza și dezvoltarea portului comercial sunt doar câteva dintre principalele obiective. Un alt proiect important este ,,Promovarea turistică a orașului Corabia „, finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime ( POPAM). Proiectul are o valoare totală de 1.715.682,50 lei, obiectivul general fiind promovarea turistică a orașului Corabia, cu scopul creșterii atractivității zonei pescărești.

1,71 milioane lei, bani europeni, pentru promovarea turistică a orașului Corabia | Realitatea Oltului

Pentru crearea unei identități vizuale a orașului și a zonei, cu scopul promovării turistice unitare și conștientizarea comunității locale referitor la potențialul turistic al zonei, joi, 29 iunie, Primăria Corabia îi invite pe cei interesați să creeze amintiri alături de frumusețea falezei și zonei portuare. Imaginile vor constitui cartea de vizită a locului, iar pentru promovarea turistică un set de fotografii trebuie trimise cunoscuților drept vedere.