Trei zile de distracție de Zilele Slatinei, cu: Carla’s Dreams, Alina Eremia, 3Sud Est, Alb și Negru, L.A

6981

Slatina se pregătește din nou de sărbătoare. Aniversarea celor 44 de ani de când a fost declarată municipiu va aduce în capitala Oltului trei zile de spectacole și voie bună. Pe scena amplasată în Parcul Tineretului vor concerta soliști îndrăgiți de toate vârstele.

Administrația capitalei județului Olt anunță trei zile de distracție pentru municipiul Slatina. Dacă în ianuarie slătinenii au sărbătorit cei 655 de ani de la prima atestare documentară a localității ( 20 ianuarie 1368 într-un act emis de Vladislav I Vlaicu), acum aniversează 44 de ani de când a fost declarat municipiu- iulie 1979.

Aniversarea va aduce în capitala județului Olt, în perioada 30 iunie -2 iulie, de Zilele municipiului Slatina 2023, mai mulți artiști îndrăgiți. Începând cu ora 20.00, vineri, 30 iunie, vor urca pe scena din Parcul Tineretului: Alb și Negru și L.A, sâmbătă le vor cânta slătinenilor Alina Eremia și 3 SUD Est, iar duminică EMAA și Carla’s Dreams. Zilnic, în intervalul orar 18.00-20.00, atmosfera va fi întreținută de DJ Set. Prezentatorul evenimentului va fi Andrei Ștefănescu.

La distracția slătinenilor vor contribui și numeroși comercianți cu produse grill, fast-food și dulciuri.