RECEA RIVER RESIDENCE, LOCUINȚE DE LUX LA PREȚURI IMBATABILE!

3132

Complexul imobiliar de lux RECEA RIVER RESIDENCE din Slatina, strada Recea nr.10, pune la dispoziția celor interesați o gamă largă de garsoniere și apartamente moderne și spațioase, la prețuri imbatabile.

Primul din cele cinci blocuri ale complexului, ce vor totaliza 250 de locuințe, a fost finalizat, iar o mare parte dintre acestea au fost deja contractate de cei care vor să se bucure de confort și liniște. Cei interesați să-și cumpere o locuință pentru modernă, realizată cu materiale și finisaje de cea mai bună calitate, trebuie să se grăbească. Numărul garsonierelor și apartamentelor disponibile scade pe zi ce trece, iar următorul bloc va fi dat în folosință în 2024.

Locuințele disponibile sunt într-un bloc cu cinci etaje, dotat cu lift și o serie de dotări menite să confere siguranță locatarilor. Are o structură de rezistență sporită și răspunde tuturor cerințelor tehnice impuse de normele europene în domeniu. Pereții despărțitori ai
locuințelor sunt din cărămidă, iar interioarele se ridică la standardele occidentale datorită materialelor de calitate folosite, mare parte aduse din import. Blocul dat în folosință este dotat cu hidranți pentru intervenție rapidă în caz de incendiu, dar și cu un rezervor de apă
pentru eventualele perturbări ale distribuirii apei de către sistemul public.
Locatarii din Complexul imobiliar de lux RECEA RIVER RESIDENCE din Slatina, strada Recea nr.10, au la dispoziție câte un loc de parcare suprateran, acces facil la mijloacele de transport în comun, o priveliște deosebită, locuri de joacă pentru copii, zonă de recreere și grătar.

Pe viitor, complexul va cuprinde și numeroase spații comerciale.
Locuințele aflate în acest moment la vânzare sunt spațioase și sunt prevăzute cu terase. Dacă sunteți interesați de o locuință care să vă încânte sufletul și privirea, dar să vă satisfacă și cele mai exigent gusturi, locuințele din complexul imobiliar RECEA RIVER RESIDENCE sunt alegerea perfectă. Veți putea opta între garsoniere ce depășesc suprafața de 45 mp, apartamente de două sau trei camera care au o suprafață utilă de până 82 mp, dar opta și pentru apartamentul de patru camera a cărui suprafață utilă ajunge la 150 mp.

Toate locuințele au ferestrele Salamander cu geamuri tripan, uși interioare de la Bella Casa, parchet rezistent la trafic intens și apă, gresie și faianță de calitate, din import.
Firma care deține complexul rezidențial oferă și consultanța financiară necesară persoanelor care doresc să achiziționeze o locuință prin diversele forme de creditare.
Prețurile informative la care se vând locuințele disponibile sunt: garsonieră la 50.000 euro, apartament cu 2 camere la 70.000 euro, apartament cu 3 camere la 85 000 și cele cu 4 camere la 120 000 euro. Prețurile variază în funcție de poziție, etaj și spațiul locuinței.
Persoanele interesate să achiziționeze o locuință în complexul imobiliar RECEA RIVER RESIDENCE se pot adresa pentru informații suplimentare la Biroul de vânzări și finanțare din str. Recea, nr.10, Slatina, județul Olt, telefon 0767 667 906.