Centrele de Relații cu clienții CEZ și Distribuție Oltenia, ÎNCHISE pe 1 și 5 iunie

81

Întrucât legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează zilele de 1 iunie  -Ziua Internațională a Copilului și 5 iunie – a doua zi de Rusalii ca zile libere la nivel național,  Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare și Distribuție Oltenia își întrerup activitatea în aceste zile.

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 1 iunie și 5 iunie, reluându-și activitatea pe 2 iunie, respectiv 6 iunie. Același program a fost anunțat și de către Distribuție Oltenia. În județul Olt, primul operator are centru în Slatina, iar cel de-al doilea în Slatina și Caracal.

,,În tot acest timp specialiștii CEZ Vânzare rămân la dispoziția clienților pe canalele de comunicare cunoscute: Aplicaţia mobilă My CEZ – disponibilă în Google Play și App Store; Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop. De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor.,, anunță CEZ.

În tot acest timp, echipele operative Distribuție Oltenia, destinate intervențiilor în rețelele electrice, rămân mobilizate pentru a asigura continuitatea în alimentarea cu energie electrică. ,,Operatorul de distribuție încurajează utilizatorii să apeleze la canalele de comunicare online pentru soluționarea solicitărilor chiar din confortul de acasă: canale dedicate racordării: trimiterea solicitărilor la adresa de email relatiiclienti@distributieoltenia.ro; apelarea Info Tel, la numărul unic 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea pentru semnalarea oricărui tip de întrerupere în alimentarea cu energie electrică, disponibil non-stop și numerele de telefon 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – cu tarif normal în rețeaua națională, la care, în afară de semnalarea eventualelor deficiențe, se pot obține informații comerciale de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 – 16:00; prin email, la adresa distributie@distributieoltenia.ro pentru orice alte informații și solicitări privind activitatea de distribuție a energiei electrice; prin completarea formularului de înregistrare a sesizărilor,, anunță și Distribuție Oltenia.