CSM Slatina și-a luat adio de la Liga Florilor

88

Handbalistele de la CSM Slatina au pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 27-32, ultimul meci din acest sezon, încheiat cu retrogradarea din Liga Naţională. Multe dintre actualele component se vor despărții de echipă. La fel va face și antrenorul Adrian Chiruț care a anunțat că nu va continua colaborarea cu clubul slătinean.

CSM Slatina își ia adio de la prima scenă a handbalului feminine românesc, după șase sezoane. Handbalistele antrenate de Adrian Chiruț a încheiat acest sezon soldat cu retrogradarea echipei cu un eșec suferit, pe teren propriu, în fața echipei CSM Craiova. La finalul celor 60 de minute de joc regulamentar în care echipa craioveană a dominat mare parte din timp, tabela de marcaj a indicat 27-32. O evoluție extraordinară a avut în acest meci handbalista de la CSM Craiova, Katerina Krpez care a reușit să înscrie 14 goluri din tot atâtea aruncări.

În urma retrogradării, multe din actualele component le CSM Slatina vor părăsi echipa, unele dintre ele jucând pentru CSM Slatina de la debutul în Liga Florilor. Nici antrenorul Adrian Chiruț nu va continua să mai îmbrace echipamentul echipei slătinene. Cu toții își doresc, însă, ca echipe să revină cât mai repede pe prima scenă a handbalului feminine românesc.

CSM Slatina ocupă la finalul acestui sezon penultima poziție în clasament și retrogradează din Liga Florilor după șase sezoane. Victorina Bora este antrenorul care a promovat-o pe prima scenă și a condus-o până în etapa a 16-a, când a fost preluată, cu doar șase puncte în clasament, de Adrian Chiruţ. Antrenorul sucevean a obținut trei victorii, însă insuficiente pentru a reuși salvarea de la retrogradare