Ce proiecte au câștigat anul acesta finanțare NERAMBURSABILĂ de la Primăria Slatina/ LISTA

318

Primăria Slatina a stabilit, în urma punctajului obținut de către proiectele înscrise în Programului anual propriu pentru acordarea de finanţări nerambursabile alocate de la bugetul local, care sunt activitățile ce vor primi bani în vederea punerii în practică. 15 proiecte sunt câștigătoare, beneficiarii fondurilor urmând să deruleze în municipiu diverse activități destinate comunității.

Și anul acesta Primăria municipiului Slatina a decis să sprijine organizaţiile neguvernamentale, asociaţii sau fundaţii, culte religioase şi persoane fizice în derularea de acţiuni cu caracter specific în domeniile: cultural, social, sportiv, culte religioase, învăţământ, sănătate, mediu etc, motivat de faptul că participarea şi iniţiativele în spaţiul public reprezintă un motor al progresului şi pot răspunde la multe din problemele comunităţii locale. Lista proiectelor cu finanţare nerambursabilă alocată de la bugetul municipiului Slatina pentru activităţi nonprofit de interes local pe anul 2023 a fost aprobată de către comisiile de specialitate ale Consiliului Local și urmează a fi supusă  aprobării aleșilor municipali.

Lista cuprinde 15 proiecte, sumele alocate celor care s-au obligat să deruleze în municipiu diverse activități destinate comunității fiind între 3.600 și 120.000 lei. Cei mai mulți bani vor ajunge la: Clubul Rotary- proiectul Educația și siguranța, mai presus de sine, în fața dezastrelor naturale (120.000 lei) și Alin Bărbuia- Clubul de artă fotografică pentru cel puțin 50 de copii și adulți din Slatina (92.000 lei).

Lista proiectelor finanțate în acest an: