Locuri de muncă în Caracal. Oferte noi în comerț și domeniul agricol

490

Tot mai multe locuri de muncă apar în Caracal în comerț, în magazine cunoscute publicului și în unitățile de alimentație publică, dar și în domeniul agriculturii.

Perioada calda a anului vine cu noi locuri de munca Caracal, oferte de la angajatori de top din domeniul alimentației publice, dar și de la companii internaționale cu o prezență solidă pe piața românească. Predomină ofertele pentru candidații care sunt interesați de posturi de asistenți vânzări sau reprezentanți comerciali, dar și posturi de conducere precum directori de magazin și șefi de unitate.

Director și asistenți de vânzări – magazin de încălțăminte

Cel mai mare comerciant de încălțăminte din Europa, cu peste 100 de magazine deschise și în România, oferă mai multe locuri de muncă în Caracal, și anume director de magazin, dar și două posturi de asistent de vânzări.

Pentru postul de director se caută persoane, cu sau fără experiență, dornice să își construiască o carieră nouă, orientate către clienți, cu o capacitate de organizare și coordonare a activităților din cadrul magazinului. Pentru acest post se oferă contract de muncă, bonusuri din vânzări, asigurare medicală privată și echipament de lucru.

Același angajator caută noi angajați pentru posturile de asistenți în vânzări, cu program de lucru full-time și part-time. Se caută persoane implicate și responsabile, care pot consilia clienții și pot lucra la casa de marcat. Se oferă în plus bonuri de masă și bonusuri în funcție de performanță.

Reprezentant comercial – domeniul agricol

O companie de origine franceză, aflată pe piața agricolă din România din anul 1998, caută un reprezentant comercial pentru zona Olteniei. Echipa se mărește și se caută un nou coleg pasionat de agricultură, cu abilități de vânzător, dar și cunoștințe tehnice în agricultură și industria agrară. Candidatul trebuie să mențină o bună relație cu fermierii din zona Olteniei, să le ofere asistență și soluții, promovând totodată produsele și soluțiile tehnice ale companiei. Se oferă bonus din vânzări, tichete de masă, asigurare medicală și decontarea transportului.

Director de unitate – patiserie și simigerie

Una dintre cele mai cunoscute companii românești din domeniul alimentației publice (covrigărie, patiserie, pizzerie) este în căutarea unui director de unitate pentru orașul Caracal. Candidatul ideal trebuie să aibă cel puțin studii medii și experiență în alimentația publică. De asemenea, experiența în coordonarea unei echipe constituie un avantaj.

Angajatorul oferă un salariu motivant și posibilitatea de promovare într-un mediu de lucru dinamic.

Oferte similare de la același angajator se găsesc pe platforma www.ejobs.ro în lista cu locuri de munca Teleorman, în Giurgiu sau în București și Oltenița, pentru candidații care sunt dispuși să lucreze și în alte orașe.

Candidații pot cauta de asemenea pe ejobs joburi si în străinătate ca locuri de munca Anglia. Posturile disponibile includ sunt pentru tot felul de meserii ca sofer, stivuitorist, sau de specializare precum consilier juridic, sau stagii de internship. Angajatorii cauta candidati cu educatie medie care sunt dispusi sa se implice in diferite proiecte si sa progreseze.