Tineri din Balș, REȚINUȚI pentru scandal, violență și portul cuțitului în săli de jocuri de noroc

550
Imagine cu caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Balș, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut ieri, 3 mai, doi tineri, cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și port ilegal de obiecte periculoase. Înarmați cu cuțite, aceștia au săvârșit acte de violență în mod repetat în săli de joc de noroc de pe raza orașului.

Doi tineri din orașul Balș au ajuns ieri în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pe numele lor fiind emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș. Azi, 4 mai, aceștia vor fi să prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, care va decide dacă vor fi arestați preventiv ori cercetați sub altă formă legală. Aceștia sunt acuzați că, înarmați cu cuțite, au făcut scandal la păcănele.

,,În fapt, în perioada 15-19 aprilie a.c., un tânăr, în vârstă de 30 ani, din orașul Balș, ar fi purtat un obiect periculos în spații speciale pentru distracție, respectiv în săli de jocuri de noroc, din localitate și ar fi amenințat o persoană cu săvârșirea de acte de violentă. De asemenea, la data de 11 aprilie 2023, tânărul de 30 ani a tulburat ordinea și liniștea publică, prin violențe, cu un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Balș, județul Olt, care a purtat un obiect periculos în spații speciale pentru distracție, respectiv în săli de jocuri de noroc, din localitate.,, declară Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.